My Cart:  0

Ryhmät

Rukka d3o air shoulder protector set olkapäiden suojaimet kehon suojavarusteet,Rukka helsinki,tyytyväistä asiakasta

€40.27  €20.13Säästä: 50%
  • Malli: Rukka 001320
  • 7229 Kpl varastossa
  • Rukka d3o air shoulder protector set olkapäiden suojaimet kehon suojavarusteet,Rukka helsinki,tyytyväistä asiakasta

Määrä

Rukka d3o air shoulder protector set olkapäiden suojaimet kehon suojavarusteet,Rukka helsinki,tyytyväistä asiakasta_checkout

Description

rukka alex hiihtopuku Rukka Kehon suojavarusteet Olkapäiden suojaimet , Rukka d3o air shoulder protector set olkapäiden suojaimet kehon suojavarusteet,Rukka helsinki,tyytyväistä asiakasta Rukka tekstiilihousut,Online Halvat Sale
d30 air on patentoitu suojaava materiaali, jossa yhdistyvät parannettu kemiaa tuotekehityksen tuottaa korkean suorituskyvyn iskunvaimennus ja törmäyssuoja ratkaisuja. upouusi d3o air materiaali on kehitetty erityisesti rukka suojelijoita. tämä uutta materiaalia on joitakin ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tarjoavat tehostettua monipuolinen ja joustava suoja.
ominaisuudet:
edut d3o air:
tehokas iskunvaimennus
trusted suoja
suurin joustavuus
erittäin mukava
testattu accoding ce standardit
täyttää ce normin en 1621 1 2012
tekniikka:
kuinka d3o air toimii
aineisto sisältää älykkäitä molekyylejä, jotka virtaavat vapaasti liikuttaessa mutta iskun lukita yhteen vaimentamaan iskuenergiaa, heti palaavat joustavasti tilaan. d3o air ei mennä kovaa kun osuma, molekyylit lukita yhteen imeä ja levittää voima, mikä vähentää vaikutusta vaikutus.
d3o air hajoaa iskuvoima, vähentää radikaalisti lähetetään voima ja minimoi loukkaantumisen tai laitevaurion.
suojausominaisuudet säilyvät jälkeen toistuvia vaikutus.
mukavuus, joustavuus ja suojelu ovat aina läsnä.
aiotko hankkia itsellesi suositun rukka d3o air shoulder protector set:n kaikki rukka-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. tilaa rukka d3o air shoulder protector set jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. tavoitteemme rukka alennusmyynti suomi :ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman moottoripyöräily varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.
rukka - kehon suojavarusteet - olkapäiden suojaimet

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.
Copyright © 2018 www.ccosteng.com. Powered by ccosteng.com